Lennot Bangkok – Näin löydät edulliset lennot

Päivitetty:

Lennot Bangkokiin ovat usein edullisia ja halvin tapa päästä Thaimaahan tai sen naapurimaihin.

Bangkok on koko Kaakkois-Aasian lentoliikenteen solmukohta, ovat jatkoyhteydet erinomaiset ja lentoja löytyy useista kohteista.

Tässä vinkit miten löydät halvat Bangkok lennot

Bangkok lennot

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Bangkokiin?

Suomesta Bangkokiin reittilentoja lentävät päivittäin mm. Finnair, Turkish Airlines, Qatar Airways, KLM, Norwegian, Lufthansa ja Aeroflot.

Ainoastaan Finnair lentää Suoraan Bangkokiin Helsingistä, muilla lentoyhtiöillä matkaan kuuluu vähintään yksi välilasku, jolloin matkustusaika nousee muutamalla tunnilla.

Reittilentojen lisäksi suomesta on mahdollista lentää pakettimatkojen tarjoamilla tilauslennoilla suoraan Bangkokiin, matkanjärjestäjiä ovat mm. TUI ja aurinkomatkat.

Mistä halvimmat lennot bangkokiin?

Seuraa lentotarjouksia, sillä Qatar Airways ja Turkish Airlines kampanjoi usein halpoja lentoja Bangkokiin, myös Finnairilla on usein tarjouksia suorista lennoista.

Halvat lennot Bangkokiin kannattaa varmistaa hyödyntämällä kampanjoita sekä tekemällä varauksen ajoissa.

Monesti lentojet hinnat kannattaa tarkistaa ennen varaamista myös lentovertailu sivustoilta, jolloin hinnat saattavat olla huomattavasti edullisempia.

Paljonko lennot Helsinki-Bangkok maksavat?

Turistiluokan lennot Helsingistä Bangkokiin maksavat tyypillisesti 400 – 600 euroa, matkustusajankohdasta sekä lentoyhtiöiden kampanjoista riippuen.

Qatar Airways sekä Turkish Airlines kampanjoi usein noin 400€ hintaisia meno-paluu lentoja myös kuumimmalle matkustussesongille.

Finnairin suorat lennot Bangkokiin ovat usein tarjouksessa noin 500€ hintaan.

Paljonko etukäteen lento kohteeseen Bangkok kannattaa varata?

Lentotarjoukset vaativat varauksen useimmiten vähintään 1-2 kuukautta ennen matkaa.

Pakettimatkat tarjoavat silloin tällöin edullisia äkkilähtöjä, tällöin matkan ajankohta on muutaman päivän tai parhaimmillaan viikon kuluttua varauksesta.

Matkustussesongin ulkopuolella lennot voi varata tyypillisesti varata vasta viikko tai pari etukäteen, ilman että hinnat nousevat.

Välilaskullinen vai suora lento Bangkokiin?

Välilaskut aiheuttavat paljon väittelyä ja epäluuloja, esimerkiksi, mitä jos jatkolennolta myöhästyy tai miksi tuhlata aikaa matkustamiseen.

Suora lento on nopeampi mutta kalliimpi, toisaalta edulliset välilaskulliset lennot tarjoavat matkaan pienen tauon, jolloin voi jopa käydä jaloittelemassa ja tutustumassa täysin uuteen kaupunkiin.

Ei ole läheskään poikkeuksellista, että jotkut suosivat lentoja, joissa vaihtoaika saattaa olla jopa yli kymmenen tuntia.

 Entä jos vaihtoaika taas on liian lyhyt ja myöhästyn seuraavalta lennolta? Lentoyhtiöt kyllä varmistavat, että pääset kohteeseen, joko lentoyhtiö reitittää uuden lennon tai seuraavan lento lähtee hieman myöhässä.

Mihin Bangkokin lentokentälle lennot saapuvat?

Bangkokissa on käytössä kaksi lentokenttää, uudempi Suvarnabhumi johon lähes kaikki kansainväliset lennot laskeutuvat. Vanhempi Don Mueang lentokenttä sen sijaan on käytössä useimmilla maan sisäisillä halpalentoyhtiöillä.

Mitkä ovat jatkolentomahdollisuudet kohteesta Bangkok?

Bangkok on yksi Kaakkois-Aasian lentoliikenteen tärkeimmistä solmukohdista, joten vaihtoehdot jatkolennoille ovat lähes rajattomat.

Useammat Thaimaa matkaajat viettävät muutaman päivän Bangkokissa ja lentävät sieltä muihin Thaimaan matkakohteisiin, kuten saarille.

Ovatko Bangkok-Helsinki lennot kalliimpia?

Bangkokista lähteviä meno-paluu lentoja kampanjoidaan vain harvoin ja ne ovat täten useasti huomattavasti Helsingistä alkavia lentoja.

Yksisuuntaiset lennot ovat myös monesti kalliimpia kuin meno-paluu lippu. Jos olet alle 25-vuotias Finnair tarjoaa yhdensuuntaisista Bangkok lennoista alennuksen.

Kauanko suora lento Bangkokiin kestää?

Suora lento Bangkokiin kestää suurin piirtein 10-11 tuntia riippuen lentoyhtiön konetyypistä sekä mahdollisista viivästyksistä. Monesti suora meno lento kestää alle 10 tuntia sekä paluu lento 11 tuntia.

Välilaskullisilla lennoilla matkustusaika Bangkokiin on usein noin 16 tuntia, riippuen välilaskun kestosta.

Lentoajan näet helposti lentoyhtiön sivustolta ennen varausta.