Miksi Thaimaasta tuli suosittu matkakohde eurooppalaisille?

Päivitetty:

Tiesitkö, että Thaimaa tunnetaan myös nimellä hymyjen maa? Mutta tiesitkö, että Thaimaa koostuu 1 430 saaresta, on buddistikansa ja sen alkuperäinen nimi oli Siam? Mastercard julkistaa joka vuosi suosituimmat matkakohteet, ja tänä vuonna Thaimaa pääsi listalle ja jopa ykkössijalle. Joten miksi Thaimaasta on tullut niin suosittu viimeisen viiden vuoden aikana? Thaimaan matkailun kasvuun on monia syitä. Lue lisää saadaksesi tietoa tämän saarivaltion ainutlaatuisesta luonteesta ja miksi se on vierailun arvoinen paikka.

Miksi Thaimaa on niin suosittu

Maa on investoinut merkittävästi infrastruktuuriinsa, mikä helpottaa yhteydenpitoa ja kohteisiin pääsyä. Nämä kaksi tekijää yksin parantavat matkailua. Mutta todellinen syy/syyt, miksi Thaimaa on niin suosittu, ovat ihmiset, kulttuuri ja luonto. Alla on muutamia syitä vierailla Thaimaassa.

Thaimaan rikas historia ja kulttuuri

Thaimaalla on rikas historia, joka juontaa juurensa paleoliittiseen aikaan, noin 20 000 vuotta sitten. Nykyään Thaimaa on perustuslaillinen monarkia, Maha Vajiralongkorn, Chakri-dynastian 10. Thaimaan rikas kulttuuri on toiminut useiden verkkoalustoja teemana.Thaimaan hallitsija, julistettiin kuninkaaksi joulukuussa 2016. Se on myös buddistivaltio (95% sen väestöstä on buddisteja), ja sillä on 40 000 buddistitemppeliä. Kun vierailet, ota aikaa ymmärtääksesi ja uppoutuaksesi tähän kulttuuriin.

Thaimaan muinaisia temppeleitä

Thaimaan temppeleitä rakennettiin silloisen tyylin mukaan. Thaimaan temppeleitä valmistivat monet eri dynastiat monien vuosien aikana, joten ole valmis kokemaan Thaimaan temppelien rikas ja monipuolinen arkkitehtuuri. Yksi tunnetuimmista on Bangkokin ikoninen Suuri palatsi. Chiang Maissa kannattaa vierailla Emerald Buddhan temppelissä ja Wat Chedi Luang Varaiharassa.

Thai festivaalit

Festivaalit ovat melko yleisiä Thaimaassa. Yksi suurimmista ja tärkeimmistä on Thaimaan lyhtyfestivaali. Se pidetään täysikuun aikana joka vuosi marraskuussa. Tänä vuonna sekä Loy Krathong- että Yi Peng -festivaalit järjestetään samaan aikaan. Näiden juhlien aikana jokiin laitetaan lootuksen muotoisia koreja, munkit meditoivat ja lyhdyt kelluvat taivaalla.

Latern Lantern Festivalin lisäksi Elephant Festival järjestetään myös marraskuussa. Tämä festivaali juhlii Mahouteja ja norsuja, jotka ovat auttaneet rakentamaan Thaimaata. Koska Thaimaa on buddistimaa, thaimaalainen uusivuosi on myös buddhalainen loma, jossa juhlitaan uudistumista. Se pidetään huhtikuussa ja sisältää valtakunnallisen vesitaistelun.

Thai-ruoka

Thaimaalainen ruoka on herkullista, monipuolista ja edullista. Keittiö vaihtelee sijainnin mukaan. Älä pelkää maistella kuumia ja happamia ruokia, jotka katukauppiaat valmistavat sekunneissa lisäämällä tuoretta sitruunaruohoa, kaffir-limetin lehtiä, kookosmaitoa ja galangalia.

Thai majoituskustannukset

Thaimaassa on ylellistä majoitusta, joka maksaa murto-osan hinnasta, joka on käytetty mihin tahansa tavalliseen kaupalliseen hotelliin Euroopassa tai Yhdysvalloissa. Vain Thaimaassa laadukas majoitus vaihtelee 60 dollarista 3 tähden hotellista noin 300 dollariin tyylikkäässä 5 tähden hotellissa. Vielä parempi: Monissa luksushotelleissa yöpymiset sisältävät yleensä perinteisiä esityksiä illallisen aikana, maailmanluokan ruokaa, hemmottelua kylpylässä ja thaimaalaisia ​​ruoanlaittokursseja. Tämän sivuston mukaan Thaimaan markkinat ovat selvinneet pandemiasta ja talous on vetäytynyt viime vuosien aikana.

Thai ilmasto

Thaimaa on ympärivuotinen kohde. Pelkästään se tekee siitä halutun määränpään useimmille. Thaimaa on vilkkain kuumana vuodenaikana. Pääkaupunki Bangkok sekä pohjoiset Chiang Mai ja Chiang Rai ovat suosituimpia monsuunikauden aikana.

Thai-kulttuuri

Thaimaa on kuuluisa hymystään ja thaimaalaisesta waista. Thaimaa on yksi Aasian mukavimmista, kohteliaiimmista ja hyvätapaisista vierailukohteista. niin monet ihmiset rakastavat vierailla Thaimaassa.

Yksi Thaimaan motto on mai pen rai, joka tarkoittaa ”ei välitä”. Thaimaan ihmisten huoleton asenne on sellainen, jota monet länsimaalaiset kadehtivat. Tämä voi johtua heidän buddistakulttuuristaan ​​tai siitä, että he elävät eräänlaisessa nirvanassa, joka tapauksessa he ottavat stressin ja turhautumisen suolanjyvällä.

Jätä kommentti