Ylimääräistä aikaa lentojen välillä?

Päivitetty:

Pelätty pitkä välilasku, lentojen välinen tauko, joka näyttää kestävän ikuisesti. Olemme luultavasti kaikki samaa mieltä, että välilaskut ovat yksi tuskallisimmista lentomatkojen osista, joten valmistautuminen on turhaa niille, jotka ovat tehneet pitkiä välilaskuja aiemmin. Riippumatta siitä, päästäänkö lennoltasi viime hetkellä, lentosi viivästyy tai varasit sen tällä tavalla säästääksesi rahaa – välilaskuja tapahtuu parhaille meistä. Mutta oikeiden tarvikkeiden saaminen voi auttaa parantamaan tilannetta hieman. Tässä tapauksessa pienet asiat ratkaisevat – kirjaimellisesti päiväreppuun mahtuu kaikki mitä tarvitset!

Oikeiden välineiden valinnasta selviytyäksesi helposti kahdeksaan älykäs vinkkiin, käsittelemme vähän kaikkea, mitä tarvitset ajan kuluttamiseen – ylimääräinen puhelimen akku, laturi ja sovitin voivat merkitä eroa viihteen ja toivottoman välillä. tylsistyminen. Lisäksi saat selville kaikki, mitä tarvitset voidaksesi viihtyä, jos pahempi tilanne pahenee, ja sinun täytyy torkkua lentokentällä. Videolla on myös hyviä vinkkejä siitä, kuinka voit pitää itsesi turvassa, puhtaana ja ruokittuina riippumatta siitä, kuinka kauan odotat lentokentällä. Ainoa pahempi asia kuin lentokentällä pitkälle välimatkalle jääminen on myös kylmä ja nälkä tai laukkusi katoaminen yhtäkkiä.

Vaikka olet jumissa lentokentällä, sinun ei tarvitse antaa matkatuntien kiirastulen mennä hukkaan. Seuraavan kerran, kun kaipaat tapaa kuluttaa aikaa ennen seuraavaa lentoasi, tässä on tarkalleen mitä sinun tulee tehdä, jotta ennen kuin huomaatkaan, on nousuaika.

Lunasta univelkaa

Tämä ei ehkä ole älytöntä, mutta se on todella loistava vaihtoehto ajan kuluttamiseen erittäin nopeasti samalla kun lataat kehoasi. Tietenkin lentokentät eivät ole mukavimpia päiväunien paikkoja, mutta voit saada sen tapahtumaan, varsinkin matkapeitolla ja tyynyllä. Muista vain, että jos matkustat yksin, sinun on varmistettava, että omaisuutesi pysyvät turvassa pitkän välimatkasi aikana ja että heräät ajoissa. Vältä matkapainajainen pitämällä käsi tai jalka laukkujesi päällä (tai käytä sitä tyynynä), käytä matkalaukkujen lukkoa ja kaapelia (tai karabiinikiinnike tekee napsautuksella) kiinnittääksesi matkatavarasi kiinteään esineeseen ja aseta pari hälytystä. Jos haluat lisäturvaa, etsi lennoltasi ystävällisen näköinen muukalainen, joka herättää sinut, jos unohdat lennolle pääsyn. Kauniita unia!

Pelaa pelejä

Ennen kuin lähdet matkallesi, ota muutama matkakokoinen peli matkallesi. Nykyään kaikki Connect Four Scrabble on saatavilla minikokoisina. Etkö varaa tilaa edes niille? Lataa pari uutta peliä puhelimeesi tai ole luova ja keksi niitä paikan päällä. Voit kokeilla pelata myös https://www.ninjacasino.com/fi. Laskitpa sitten, kuinka monta vaaleanpunaista rullalaukkua menee ohi, tai kilpailet eräänlaisessa ”I Spy” -matkailussa tai pyyhkäiset 20 kysymyksen taitojasi, pelien pelaaminen on varma tapa pitää mielesi kiireisenä odottaessasi niitä pitkiä tunteja. jotta lentosi lähtisi.

Tutki määränpäätäsi

Hyödynnä pidennettyä välimatkaasi tekemällä lisää tutkimusta määränpäästäsi. Vahvista ravintolavaraukset, etsi retkiideoita Internetistä ja löydä ammattilaisvinkkejä paikallisilta ja kokeneilta matkailijoilta. Vaikka luulet tutkineesi perusteellisesti, saatat yllättyä siitä, kuinka paljon uutta tietoa paljastuu toisen katselun jälkeen. Onko pitkä tauko kotimatkallasi? Tutki sen sijaan seuraavaa matkaasi varten!

Lue tai kirjoita

Kuka sanoo, että voit kirjoittaa matkapäiväkirjaasi vain, kun olet määränpäässäsi? Käytä ylimääräistä aikaa lisätäksesi uusia merkintöjä tai seurataksesi kirjojen ja lehtien lukemista. Nopeatempoisessa nykyaikaisessa elämässämme nämä ovat toimintoja, jotka usein unohdetaan korkean teknologian viihteen vuoksi, mutta kun aloitat, muistat kuinka rentouttavia ja mukaansatempaavia ne voivat olla. Etkö ottanut matkapäiväkirjaa mukaan matkallesi? Pitkä välimatkasi on täydellinen aika ladata digitaalinen matkapäiväkirjasovellus ja tallentaa matkasi, kun se on tuoreessa mielessäsi.

Jätä kommentti